Alpakka – lyömätön materiaali Suomen suvessa

Useimmat asiakkaat valitsevat silkki/villan kun hankkivat ensimmäisen Oleana-neuleensa. Se on ohut ja pehmeä, lämmin olematta kuuma.

Oleana valmistaa myös neuleita 100% alpakasta, joka eristää lämpöä kolme kertaa paremmin kuin lampaanvilla. Alpakka on laamaeläin joka on kotoisin Perusta, missä se elää 3500-4500 metrin kokeudella, ja missä lämpötila vaihtelee -20 ja +30 asteen välillä. Lämmöneristys toimii molempiin suuntiin. Alpakkaneule toimii siis yhtä hyvin kylmänä talvipäivänä kuin kauniina suvi-iltana.

www.oleana.no

www.kompaniet.fi

alpaca

www.kompaniet.fi

De flesta kunder väljer siden/ull som material i sin första Oleanatröja. Det är tunt och varmt, utan att vara hett.

Oleana stickar också i 100% alpacka, vilket isolerar värme tre gånger bättre än fårull. Alpackan är ett lamadjur som förekommer i Peru på 3500-4500 meters höjd där temperaturen varierar mellan -20 och +30 grader. Värmeisoleringen fungerar åt båda hållen.    Alpackan lämpar sig således lika bra för kyliga vinterdagar som vackra sommarkvällar,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s