Oleanan kevätmallisto

Suomen suvi on suloinen, mutta harvoin pärjää silti ilman lämpimiä vaatteita. Oleanan neuleet on tehty aidoista luonnonmateriaaleista – villasta, silkistä, alpakasta – jotka eristävät hyvin ja ovat miellyttäviä päällä ympäri vuoden. Materiaalien suhteen kevään mallisto ei poikkea talvesta, mutta värit ovat hehkeämpiä. Katso koko kevät/kesämallisto tästä.

www.kompaniet.fi

www.kompaniet.fi

www.kompaniet.fi

www.kompaniet.fi

Photo: Solveig Hisdal/ Oleana

Sommaren på våra breddgrader är underbar, men sällan klarar man sig utan något varmt att ta på sig. Oleanas plagg görs i äkta naturmaterial som isolerar bra – åt båda hållen – och kan användas året om. Vårens kollektion kommer i samma material som vinterns (ull, silke, alpacka), men färgerna är mjukare. Se hela vår/sommarkollektionen här.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s