Silkkiä, silkkiä!

Oleanan neuleet toimivat loistavasti silkin kanssa, ja mallistossa onkin silkkihameita, -toppeja ja -asusteita. Värivaihtoehtoja on tusinan verran, ja lisäksi vielä neljä silkkidamastia. Hameita saa sekä vekattuna että A-mallisena kolmea eri pituutta. Näissä hameissa on taskut. On myös mahdollista tilata hame omien mittojen mukaan. Damastista tehdään myös kellohametta.

Moniin häihin, ristiäisiin, ylioppilas-  ja syntymäpäiväjuhliin olen saanut kunnian yhdessä asiakkaan kanssa rakentaa ihania Oleana-kokonaisuuksia. Investointi kannattaa: Kaikki osat toimivat yhdessä ja erikseen, variaatioita on loputtomasti. Neuleet toimivat vaikkapa farkkujen kanssa arjen luksuksena. Sinulla on asu joka tuntuu hyvältä ja joka varmasti huomataan.  Asu josta voit iloita vuodesta toiseen.

silkkidamastihame ja silkkikaulus

A-linjainen silkkihame

silkkidamasti-hame

silkkivyö

silkkihame ja -vyö

kuvat Solveig Hisdal/Oleana

Oleanas stickplagg fungerar mycket bra ihop med silke, och kollektionen omfattar sidenkjolar, -toppar och -accessoarer. Det finns ett dussin färger att välja mellan och dessutom fyra sidendamaster. Kjolarna finns som veckade eller A-formade i tre längder. Dessa kjolar har fickor. Det går också att beställa enligt egna mått.

Till många fester så som bröllop och dop har jag fått äran att tillsammans med kunden bygga härliga Oleana-helheter. Investeringen lönar sig: alla delar går att använda skilt för sig eller tillsammans och varieras i det oändliga. Tröjorna kan vara vardagslyx med jeans. Du känner dig fin och omgivningen lägger garanterat märke till dina kläder. Och kläderna hänger med år efter år.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s