Tervetuloa tehtaalle vuonon rannalla!

Valot palavat jälleen vanhan tehtaan kaikissa ikkunoissa. Sørfjordenin äärelle 1846 perustettu Arne Fabrikker oli Norjan länsirannikon teollisuuden alku, ja siitä tuli Norjan suurin tekstiilitehdas kunnes se suljettiin vuonna 1978.

Oleana on toteuttanut unelmansa omasta tehtaasta ostamalla ja kunnostamalla perinteikkään rakennuksen. Ytre Arnaan on luotu 70 uutta työpaikkaa mikä luo optimismia ja toimintaa vanhaan teollisuusyhteiskuntaan. Norjan nuorin tekstiilitehdas toimii tänään maan vanhimman tehtaan perinteikkäissä tiloissa.

Oleana on ainoa neuleyritys Norjassa joka sekä neuloo että ompelee tuotteensa kokonaan kotimaassa. He haluavat antaa yleisölle mahdollisuuden nähdä kuinka vaatteet valmistetaan. Vieraat voivat myös tehdä ostoksia tehtaanmyymälässä tai juoda kupin kahvia vanhassa värjäämössä ja samalla nauttia upeasta näköalasta.

Oleana toivottaa sinut tervetulleeksi tehtaalle vuonon rannalla! Katso sijainti ja liikenneyhteydet tästä.

Oleana tehdas Ytre Arnassa

foto Oleana

Läs om Oleanas nya fabik här

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s