Oleana-ALE

Oleanaa saa harvoin alennettuun hintaan, sillä mallistot pysyvät tuotannossa vuodesta toiseen (lue lisää yrityksen filosofiasta). Joskus kuitenkin on pakko karsia, kun uutta tulee kaksi kertaa vuodessa. Viime aikoina on monta vanhaa klassikkomallia poistettu. Nyt sinulla on tilaisuus saada aito Oleana-neule 20% alennuksella Tammisaaren Kompaniet-liikkeestä. Lämpimästi tervetuloa!

PS. Jos tahdot tarkistaa varastotilanteen etukäteen, soita 040-836 7696.

foto: Solveig Hisdal/ Oleana


Oleana reas sällan eftersom kollektionerna hänger med i många år (läs mer om företagets filosofi). Ibland blir man ändå tvungen att gallra då det kommer nytt två gånger om året. På senare tid är det många klassiska modeller som utgått. Nu har du din chans att fynda Oleana med 20% rabatt hos Kompaniet i Ekenäs. Varmt välkommen.

PS. Ifall du vill kolla upp lagersituationen på förhand, ring 040 – 836 7696.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s