Muotinäytös tulevana viikonloppuna

17-18.10.2015 klo 10-17 järjestetään Tammisaaren Mikaelskolanissa naisten minimessut. Luvassa on paljon ohjelmaa: luentoja, työpajoja, terveellistä ruokaa, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita ja tuotteita jne.  Lisäksi on muotinäytös molempina päivinä klo 12. Mukana on viisi täysin erilaista brändiä. Tule katsomaan Oleanan syysuutuuksia ja kaikenlaista muuta ihanaa!

Oleana fall 2015

17-18.10 kl. 10-17 ordnas på Mikaelskolan i Ekenäs Raseborgs Kvinnodagar, en minimässa tillägnad speciellt kvinnor. Det kommer att finnas en massa intressant program, bl.a föreläsningar, workshops, försäljning av produkter, hälsosam mat etc. Dessutom bjuds det modeshow kl. 12 båda dagarna. Kom och se höstnyheter från Oleana och annat fint från fem helt olika klädmärken!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s