Oleana Pop Up Shop

Hei kaikki Oleanan ystävät pääkaupunkiseudulla! Nyt kannattaa kirjata kalenteriin 4-6.11, sillä Kompaniet järjestää yhteistyössä Casamarinin kanssa kolmen päivän mittaisen pop up-tapahtuman Katajanokalla. Tuttuun tapaan paikka on  Luotsikatu 2. Olemme avoinna klo 11-18.

Samassa kivijalassa (Satamakatu 5) toimii italialainen herkkupuoti ja kahvila Signora Delizia  missä kannatta poiketa. Myös Gauhar Shop järjestää  pop up’in  4-8.11, niinikään samassa kivijalassa. Luvassa on siis paljon kivaa, tule ihmeessä käymään ja kerro myös kavereillesi!

Luotsikatu 2

Satamakatu 5, Luotsikatu 2 samassa kivijalassa  kulman takana

Hej alla oleanavänner i huvudstadsregionen! Nu lönar det sig att pricka in 4-6.11 i almanackan, för Kompaniet och Casamarin ordnar en gemensam pop up shop på Skatudden. Platsen är som vanligt Lotsgatan 2. Vi har öppet mellan 11 och 18.

I samma stenfot (Hamngatan 5) ligger Signora Delizia som är fyllt av italienska läckerheter. Också Gauhar Shop ordnar en pop up (4-8.11) i samma hus. Mycket trevligt att se fram emot på Skatudden således, besök oss och ta gärna med dig dina vänner!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s