Pidennetty Oleana Pop Up Shop

Paraikaa Helsingissä on menossa  Oleana pop up shop. Olemme päättäneet pidentää aukioloaikoja: huomenna lauantaina olemme täällä 11-18 ja vielä sunnuntaina 12-16. Tervetuloa Katajanokalle, Luotsikatu 2. Tiistaina 26.4 olemme taas normaalisti Tammisaaressa.

POP UP SHOPvielä SUnnuntaina!

In bloom

För tillfället pågår Oleana pop up shopen i Helsingfors. Vi har bestämt oss för att förlänga öppethållningstiderna: Imorgon lördag 11-18, söndag 12-16. Välkommen till Skatudden, lotsgatan 2. Tisdag 26.4 är vi igen i Ekenäs i normal ordning.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s