Oleana-liikkeen uudet aukioloajat

Kompaniet on ainoa Oleana-neuleiden jälleenmyyjä Suomessa. Monet asiakkaani tulevat kaukaakin ja haluan tietenkin palvella mahdollisimman hyvin. Lähetän paketteja säännöllisesti eri puolille maata,  ja se toimii hyvin silloin kun asiakas tietää mitä haluaa. Puhelimessa voi selvittää paljonkin, ja yleensä kaikki järjestyy. Mutta – värejä ei voi tietää satavarmasti kuvien perusteella ja tietysti on hyvä jos voi sovittaa ehkä useampaakin mallia / kokoa / väriä.

Koska suuri osa teistä ei ole paikkakuntalaisia olen myös halunnut antaa mahdollisuuden sopia ajoista. Olisin oikeasti iloinen jos tätä mahdollisuutta käytettäisiin enemmän, joten rohkeasti soittamaan!

Kokeilen tänä syksynä pidentää aukioloaikojani iltaisin ja lauantaisin. Toisaalta olen sitten täällä yhden päivän vähemmän.

3.10 alkaen olen paikalla keskiviikosta-perjantaihin 10-18 ja lauantaisin 10-15. Ja tosiaan – myös sopimuksen mukaan. (Puh. 040 – 836 7696)

 

 

PS. Oleanan syysuutuudet on lähetetty Norjasta, ja niiden pitäisi olla täällä ensi viikolla.

Oleana 329Q

Oleana autumn 2016  329 Q

Design: Solveig Hisdal   Photo: Trine Hisdal

 

Kompaniet är enda återförsäljare av Oleana i Finland. Många av mina kunder kommer långväga ifrån och jag vill så klart stå till tjänst så gott jag kan. Jag skickar paket regelbundet till hela landet och det fungerar bra då kunden vet vad hon vill ha. Mycket går att reda ut per telefon, och oftast ordnar det sig. Men – färger kan man aldrig lita på till hundra på basen av en bild, och så klart kan det vara bra att prova flera olika modeller / storlekar / färger.

Eftersom en stor del av er inte är ortsbor går det också bra att komma överens om tider. Jag skulle vara uppriktigt glad om fler använde sig av denna möjlighet – det är bara att ringa på någon dag i förväg, så skall det nog ordna sig.

Denna höst prövar jag att förlänga mina öppethållningstider på kvällarna och lördagen. Å andra sidan är jag här en dag mindre i veckan.

Från och med 3.10 är jag på plats från onsdag till fredag 10-18 och på lördagar 10-15. Och som sagt – enligt överenskommelse. (Tel. 040 – 836 7696)

 

PS. Oleanas höstnyheter har skickats från Norge, så de borde vara här nästa vecka.

Oleana, Kompaniet

Oleana autumn 2016

 Design: Solveig Hisdal   Photo: Trine Hisdal

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s