Oleanan kevätmallisto

Oleanan kevätuutuuksia saa nyt Kompaniet-liikkeestä. Mallistossa on kaksi täysin uutta designia (332 ja 333), molemmista löytyy kolme värivaihtoehtoa sekä niihin kuuluvat rannekkeet (335) ja huivit (334). Lisäksi tuttuun tapaan on tullut uusia värityksiä vanhempiin malleihin.

Olemme ostaneet sisään yllämainitut mallit (332-335). Jos tulet kauempaa ihan varta vasten, kannattaa ehkä tarkistaa varastotilanne etukäteen soittamalla. Mikäli haluamasi tuote puuttuu, tilaamme sen sinulle.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Design: Solveig Hisdal  Foto: Trine Hisdal

Oleanas vårnyheter finns nu att tillgå hos Kompaniet. I kollektionen finns två helt nya designs (332, 333) båda i tre olika färgställningar med tillhörande sjalar (334) och pulsvärmare (335). Dessutom har det som vanligt kommit nya färger av äldre modeller.

Vi har köpt in ovannämnda modeller (332-335). Om du kommer långväga ifrån, kan det vara en god idé att ringa och kolla lagersituationen på förhand. Om produkten du vill ha saknas, så beställer vi den åt dig.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s