Katsaus kevään Oleana-uutuuksiin

Vielä on talvea ja pakkasia edessä, mutta piristykseksi voimme kurkistaa Oleanan tulevaa kevätmallistoa. Oleana ei ole vielä julkaissut kevään kuvia netissä, mutta eräs kanta-asiakkaani löysi ne saksalaisilta oleana-strickmode.de – sivuilta. Olkaapa hyvät!

Tänne Kompaniet-liikkeeseen kevään uutuudet saapunevat maaliskuun loppupuolella. Kuten näet, mallisto on jälleen laaja, ja valintoja on tehtävä. Lähden varovaisesti alkuun kunnes näen miten eri mallit ja värit tekevät kauppaansa. Ja normaaliin tapaan tilaan vain yhden kappaleen kutakin kokoa. Eli jos tiedät että haluat jotakin heti ensimmäiseen toimitukseen, olethan yhteydessä pian että osaan varautua.

Kevään neuleet eivät ole kavennettuja, ja pitkä neule 343 on hieman väljempää mallia. Kaulukselliset takit 338 ja 345 ovat A-mallia ja ilman nappeja.

Katso Oleanan kevätmalliston kaikki kuvat. Toivottavasti pidät näkemästäsi! Olen kiitollinen jos haluat antaa palautetta joko täällä blogissa tai sähköpostitse.

oleana juhlanaytos

Oleana spring 2018

Oleana 344 Q

 

Oleana spring 2018

Oleana 343 B

oleana spring 2018

Oleana 345 R

Än har vi en hel del vinter och kyla framför oss, men vi kan pigga upp oss med att ta en titt på Oleanas kommande vårkollektion. Oleana har inte ännu publicerat bilderna på nätet, men en av mina stamkunder hittade dem på den tyska sajten  oleana-strickmode.de. Varsågod!

Till Kompaniet kommer nyheterna troligtvis i slutet av mars. Som du ser är kollektionen rätt stor. Jag börjar lite försiktigt och ser hur de olika modellerna och färgerna går. I normal ordning kommer det ett exemplar per storlek till att börja med. Om du vet att du vill ha något i första leveransen, hör av dig.

Vårens jackor är inte slimmade och den långa (343) är en lite vidare modell. Kapporna 338 och 345 är i A-modell med krage och saknar knappar.

Här finns Oleanas hela vårkollektion. Hoppas du gillar vad du ser! Kommentarer tas emot med tacksamhet, antingen här på bloggen eller per mejl.

2 ajatusta artikkelista “Katsaus kevään Oleana-uutuuksiin

 1. Jaana Pätilä

  Hei, Huomasin että Oleanatuotteilla oli ollut Pop up Helsingissä. Olisiko mahdollista saada ennakkotietoa niistä, sillä Lappeenrannasta TAmmisaareen tuleminen on hankalaa.

  Vastaa
  1. Ann-Sofie Kirjoittaja

   Hei, kiitos viestistäsi. Olen tosiaan pitänyt Helsingissä pop upeja keväällä ja syksyllä, yleensä huhtikuun toisella puoliskolla ja marraskuussa.
   Laitan niistä tietoa tänne, Facebookiin ja kotisivuille http://www.kompaniet.fi. Syötä s-postisi sivun oikealla olevaan ruutuun, niin saat ilmoituksen kun blogissa on uutta, tai tykkää meistä facessa.
   Toivottavasti taas keväällä toteutuu uusi pop up 🙂
   Oleanaterveisin, Ann-Sofie

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s